Med nya gosedjuret Drooolie

Ikväll är det dags att åka hem. Vår flight ska avgå kl 23.40, därför har vi haft hela dagen på oss, fortfarande ligger kvällen framför våra fötter. Vi är i det mesta färdigpackade och vankar egentligen bara av tiden just nu.

De senaste dagarna har varit väldigt lugna, mycket eftersom K fortfarande är risig, min mage inte riktigt spelat på samma schema som oss andra. Lite saker har vi iaf hunnit med.

Igår åkte vi på en tur runt KL med pappa S:s GPS. Det är alltid lika roligt (eller inte), man får se väldigt många saker som man inte hade förväntat sig. Att hitta fram är tyvärr inte GPS:sens främsta uppgift, det lyckas den sällan med. Poängen var att vi letade efter en fiskeaffär åt E eftersom Shimano tillverkar sina saker här i Malaysia (dvs billigare), men det var ju bara att glömma efter att villat runt i 65 minuter. Hemresan tog 10….

Vi hoppade av nere på Mont Kiara Plaza som varje söndag ställer till med marknad. Visserligen är det en väldigt liten och lokal marknad, men det gick utmärkt att strosa där en liten stund med.

Så det är med lite sorg i hjärtat jag säger hejdå till semestern den här gången. Vi hoppas få återkomma vid annat tillfälle, att Lilla A uppskattar det lika mycket som hon verkat gjort denna gång!